Het Zandkasteeltje

Voorbereiding

door Nagehan Kurnaz

In aanloop naar de opening van onze vestiging op de Henri Dunantstraat 68, is het tijd geworden voor onze eerste blogbericht. Het Zandkasteeltje is de naam geworden van onze kinderopvangorganisatie. Vanaf 01-06-2016 bieden wij dagopvang en buitenschoolse opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0 – 4 en 4- 13 jaar.  We zijn gehuisvest in een mooie wijk in Amsterdam, met een leuke mix van culturen. Het gebied is ook al jaren aan verandering onderhevig. Er is veel gesloopt en er wordt nog volop gebouwd in de omgeving.

Locatie

Het leuke aan onze vestiging is dat deze in hetzelfde gebouw zit als de Einsteinschool. De kinderen van de buitenschoolse opvang kunnen gemakkelijk door de gang de BSO inwandelen, wel zo veilig toch?

Voorbereiding

Na maanden van voorbereiding is het nu bijna zover. Het is nog even wachten op het meubilair en dan kunnen we open. In aanloop naar de opening hebben we een leuke actie opgezet, namelijk de 1e tien kinderen ontvangen maar liefst 20% korting op het normale uurtarief (wat al onder het maximumtarief van de belastingdienst ligt).

Hoe komt het eruit te zien?

Het meubilair dat wij aangeschaft hebben is veel van steigerhout, mooie natuurlijke tinten met mooie gekleurde accessoires.  De wanden zijn bewust licht gehouden met hier en daar een accentuering in taupe kleur. Geen kinderopvang waar de samenhang in kleuren ver te zoeken is, maar waar eenvoud, rust en modern begrippen zijn.

 

 

Op zoek naar kinderopvang voor uw kind?
We maken graag persoonlijk kennis met u.