Het Zandkasteeltje

Buitenschoolse opvang

Vindt u het belangrijk dat uw kind verblijft in een veilige, prettige en uitdagende omgeving? Waar volop ruimte is om zowel binnen als buiten te spelen en waar veel activiteiten en workshops worden georganiseerd? Dan bent u bij Het Zandkasteeltje aan het goede adres!

Activiteiten

Op de Buitenschoolse opvang te Amsterdam bieden wij leuke activiteiten en workshops voor de kinderen. De BSO ruimte beschikt over een mooie grote keuken, waar regelmatig diverse kook en bakworkshops zullen worden georganiseerd. De BSO beschikt daarnaast over een mooie relaxruimte, waar je lekker op de bank kunt ontspannen, een boekje kunt lezen of leuke educatieve spellen kun doen op o.a. de Nintendo Wii. Voor de actieve kinderen bieden wij de mogelijkheid om te tafelvoetballen, darten, spelen met de kaptafel of een mooi schilderwerkje te maken, het kan allemaal bij Het Zandkasteeltje.

Buitenschoolse opvang locaties

Op dit moment hebben wij één BSO locatie aan de Henri Dunantstraat te Amsterdam. Naar verwachting openen wij onze 2e BSO locatie te Zaandam in maart-april 2019.

Openingstijden

De Buitenschoolse opvang is dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf het moment dat de school uitgaat tot 19.00 uur. Op de woensdag en vrijdag is de Buitenschoolse opvang geopend vanaf 12 uur.

Flyer

Via deze link kunt u onze flyer bekijken.

Op zoek naar kinderopvang voor uw kind?
We maken graag persoonlijk kennis met u.