Het Zandkasteeltje

Kinderopvang

Het Zandkasteeltje biedt kinderopvang aan in kleine horizontale groepen voor kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar

Wij bieden dagopvang aan in drie kleine horizontale groepen

  • Babygroep
  • Dreumesgroep
  • Peutergroep

Openingstijden

Het Zandkasteeltje is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 – 18.30 uur

Dagindeling

Bij Het Zandkasteeltje is een op het kind en de groep afgestemd dagritme waarbinnen het kind de juiste zorg krijgt. De groepen van Het Zandkasteeltje zijn zo samengesteld dat er volle aandacht is voor de specifieke behoeftes die bij een bepaalde ontwikkelingsfase horen.

Veiligheid, geborgenheid en structuur vormen belangrijke voorwaarden voor ons aanbod. Kinderen voelen zich veilig en geborgen als het kan rekenen op onze volledige zorg en aandacht. Baby’s hebben vaak nog een eigen dagritme dat bestaat uit slaapjes, voeding en spel. Wij houden zoveel mogelijk het dagritme aan zoals de baby’s het thuis ook gewend zijn.

Voor de dreumes en peuters is een vaste dagindeling om zoveel mogelijk structuur te creëren en behouden voor de kinderen. Benieuwd hoe onze dagindeling eruit ziet? neem gauw contact op voor een vrijblijvende kennismaking/rondleiding.

Afname mogelijkheden

Het Zandkasteeltje begrijpt als geen ander dat ieder gezin een ander werkschema kan hebben en daardoor kinderopvang nodig heeft op wisselende momenten. Bij Het Zandkasteeltje kunt u kiezen welke vorm het beste bij uw situatie past. Reguliere opvang, halve dagenopvang of flexibele opvang. Er is veel mogelijk.

Flyer

Via deze link kunt u onze flyer bekijken.

Op zoek naar kinderopvang voor uw kind?
We maken graag persoonlijk kennis met u.